Предавања са НАЦИОНАЛНОГ СИМПОЗИЈУМА 30.09.2016.
УДРУЖЕЊЕ НУТРИЦИОНИСТА – ДИЈЕТЕТИЧАРА ПРЕДШКОЛСКИХ УСТАНОВА СРБИЈЕ
Поштоване колегинице и колеге, овде можете преузети предавања са :
НАЦИОНАЛНОГ СИМПОЗИЈУМА
„КОЛЕКТИВНА ИСХРАНА ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА И АКТУЕЛНА САЗНАЊА О ЗДРАВСТВЕНОЈ БЕЗБЕДНОСТИ ХРАНЕ“
30. септембар 2016. год.
1.Безбедна храна и здрава храна – сличности и разлике; Инжењер санитарне екологије, Владимир Сурчински, Quality Austria Center d.o.o.
1-bezbedna-hrana-i-zdrava-hrana-prvi-deo
1a-bezbedna-hrana-i-zdrava-hrana-drugi-deo
2.Месо и прерађевине од меса у исхрани људи са посебним освртом на децу предшколског узраста; Проф. др Будимка Новаковић
Мед. факултет, Универ. Нови Сад
2-meso-i-preradevine-od-mesa-u-ishrani-ljudi-sa-posebnim-osvrtom-na-predskolski-uzrast
3.Хемијски параметри безбедности меса и производа од меса – резултати анализа; Др сци Саша Јанковић,
Институт за хигијену и тех. меса, Београд
3-hemijski-parametri-bezbednosti-mesa-i-proizvoda-od-mesa
4.Безбедност хране и примарна пољопривредна производња; Проф.др Светлана Антић, Пољоп. факултет, Универ. Београд
5.Безбедност хране у Предшколским установама;Проф.др Вера Катић,Ветеринарски факултет, Београд
5-bezbednost-hrane-u-predskolskim-ustanovama
6.Значај ознака квалитета без ГМО; Др сци Јована Ђисалов, Научни инст. за прех.технологије, Универзитет Нови Сад
6-znacaj-bez-gmo-oznake-kvaliteta-prvi-deo
6a-znacaj-bez-gmo-oznake-kvaliteta-drugi-deo
6b-znacaj-bez-gmo-oznake-kvaliteta-treci-deo
7.Неимунолошки узроци псеудоалергијских реакција, Др медицине Наталија Соловјова, Висока здравствена школа струковних студија, Београд