Обавештење о одржавању II сусрета нутрициониста -дијететичара ПУ Србије


Обавештење о одржавању II сусрета нутрициониста -дијететичара ПУ Србије

Поштоване колегинице и колеге,

Управни одбор Удржења нутрициониста-дијететичара ПУ Србије на састанку одржаном 08.12.2017. донео је одлуку: да се средином маја 2018 год. Одрже II сусрети нутрициониста – дијететичара ПУ Србије, у Нишкој бањи.
Сходно одлуци обавештавам Вас да је неопходно да сви који желе да учествују, односно представе своје радове из праксе, најкасније до 25.12.2017. године доставе на маил адресу vesnazecevic@undpus.rs:

  • наслов рада са кратким сажетком, који садржи: увод, циљ рада, методологију и закључак (до 300 речи), попуњен и обавезно својеручно потписан образац биографије (за мед. Сестре и здравствене техничаре – налази се на сајту Здравственог савета Србије : www.zdravstvenisavetsrbije.gov.rs под ВАЖНИМ ДОКУМЕНТИМА  – Формулар за пријаву курса, конгреса и симпозијума. 01.04.2016. на странама 15 и 16, или га можете преузети овде biografija-predavaca

Све наведено је неопходно због благовремене пријаве програма скупа на конкурс за акредитацију програма КЕ Здравственог савета Србије, који је отворен од 01-15 јануара 2018.

С поштовањем
Председник Удружења
Весна Зечевић