Обавештење о I сусретима нутрициониста -дијететичара ПУ Србије


Обавештење о I сусретима нутрициониста -дијететичара ПУ Србије

Поштоване колегинице и колеге,
Управни одбор Удржења нутрициониста-дијететичара ПУ Србије и Актив нутрициониста -дијететичара ПУ Београда на одржаним састанцима су донели одлуку: да се крајем марта 2017 год. Одрже I сусрети нутрициониста -дијететичара ПУ Србије, у оквиру којих би тематика скупа била:

„Исхрана деце у Предшколским установама –актуелности“
Сходно одлуци обавештавам Вас да је неопходно да сви који желе да учествују, односно представе своје радове из праксе, најкасније до 25.12.2016. године доставе на маил адресу vesnazecevic@undpus.rs :

наслов рада са кратким сажетком, који садржи: увод, циљ рада, методологију и закључак (не више од 300 речи), попуњен образац биографије (за мед. Сестре и здравствене техничаре – налази се на сајту Здравственог савета Србије). а можете га преузети и овде biografija-predavaca
Све наведено је неопходно због благовремене пријаве програма скупа на конкурс за акредитацију програма КЕ Здравственог савета Србије, који је отворен од 01-15 јануара 2017.
Пријављене радове прегледаће Стручни одбор Удружења, након чега ћете бити обавештени да ли је рад уврштен у програм за акредитацију.
С поштовањем Председник Удружења
Весна Зечевић