Предавања са НАЦИОНАЛНОГ СИМПОЗИЈУМА 30.09.2016.


Предавања са НАЦИОНАЛНОГ СИМПОЗИЈУМА 30.09.2016.

LOGO2

 

УДРУЖЕЊЕ НУТРИЦИОНИСТА – ДИЈЕТЕТИЧАРА ПРЕДШКОЛСКИХ УСТАНОВА СРБИЈЕ

 

 

 

Поштоване колегинице и колеге, овде можете преузети предавања са :

 

НАЦИОНАЛНОГ СИМПОЗИЈУМА

 

КОЛЕКТИВНА ИСХРАНА ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА И АКТУЕЛНА САЗНАЊА О ЗДРАВСТВЕНОЈ БЕЗБЕДНОСТИ ХРАНЕ“

 30. септембар 2016. год.

1.Безбедна храна и здрава храна – сличности и разлике; Инжењер санитарне екологије, Владимир Сурчински, Quality Austria Center d.o.o.

1-bezbedna-hrana-i-zdrava-hrana-prvi-deo

1a-bezbedna-hrana-i-zdrava-hrana-drugi-deo

2.Месо и прерађевине од меса у исхрани људи са посебним освртом на децу предшколског узраста; Проф. др Будимка Новаковић

Мед. факултет, Универ. Нови Сад

2-meso-i-preradevine-od-mesa-u-ishrani-ljudi-sa-posebnim-osvrtom-na-predskolski-uzrast

3.Хемијски параметри безбедности меса и производа од меса – резултати анализа; Др сци Саша Јанковић,

Институт за хигијену и тех. меса, Београд

3-hemijski-parametri-bezbednosti-mesa-i-proizvoda-od-mesa

4.Безбедност хране и примарна пољопривредна производња; Проф.др Светлана Антић, Пољоп. факултет, Универ. Београд

4-bezbednost-hrane

5.Безбедност хране у Предшколским установама;Проф.др Вера Катић,Ветеринарски факултет, Београд

5-bezbednost-hrane-u-predskolskim-ustanovama

6.Значај ознака квалитета без ГМО; Др сци Јована Ђисалов, Научни инст. за прех.технологије, Универзитет Нови Сад

6-znacaj-bez-gmo-oznake-kvaliteta-prvi-deo

6a-znacaj-bez-gmo-oznake-kvaliteta-drugi-deo

6b-znacaj-bez-gmo-oznake-kvaliteta-treci-deo

7.Неимунолошки узроци псеудоалергијских реакција, Др медицине Наталија Соловјова, Висока здравствена школа струковних студија, Београд

7-neimunoloski-uzroci-pseudoalergijskih-reakcija